DENVER

S*Löddeskogen's Denver

Född 2017-11-11

Bruntigré

Mor: IDP*Bluesrags Philippa

Far: S*Löddeskogen's Matai Shang

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Hämtade en liten kille från Karin i Skåne och redan på tåget visade han vilken mysig kisse han är! Idag är han en stor tung matglad social kurrmaskin! Här är killen som älskar att hoppa upp på ryggen och vara nära och med, tex när man ska skotta snö. Han visar verkligen att han tycker om folk och mat! En katt som kan kurra samtidigt som han äter så det hörs långa vägar. Pappa till vår Grace.

CHARLIE

Chance Oxymoron

Född 2019-02-18

Rödtickad-bicolour

Mor: CH Harley Quinn Seventy Oxymoron

Far: CH M'Lorenso Medici Oxymoron

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Charlie kom till oss lite av en "slump" men vilken lycka! En toppenfin och snäll kille som knappt jagar en fluga. Men han har stora tassar att tjuvfiska med ;) Han är lite som "Tjuren Ferdinand" gillar att lukta på saker och tar det mesta med lite ro. En riktig tjejtjusare är han och har nu blivit pappa till fina avkommor. Vi har dottern Tyra efter honom och Grace som visar en del pappastil.

Supreme Champion

JW, DSM,DVM

S*Maffialigan's Zokker

ZOKKER

Född 2010-05-19

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: S*Maffialigan's 

Far: GIC Coonattack Sloppy Joe Jackson

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Världens snällaste och finaste katt. Är vän med alla, både två- och fyrbenta. En trogen och go katt. Hon har även varit en av Sveriges vinstrikaste Maine Coon katter i Sverak och har verkligen visat framtassarna på kattutställningar. Både individuellt, som avelshona genom fina avkommor och i uppfödarklass och blivit Årets Katt. Men det är inte det som betyder något utan det är hur hon är som personlighet. Vilken tur att vi har barnbarnet Gudrun, barnbarnsbarnet Grace och hennes dotter Tyra. Vi hoppas att dessa fina ättlingar för Zokkers egenskaper vidare.

GUDRUN

CH S*Maffialigan's Gudrun

Född 2015-10-28

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: Selene Alara *PL

Far: CH S*Maffialigan's Jon Snow

HCM-scannad utan anmärkning 

DNA-test normal


Gudrun föddes det år när stormen Helga härjade. Så syskonen fick heta Helga och Gorm. Vad kan man säga om Gudrun mer än att hon tagit mig och MÅNGA med storm, med sin storlek, sitt sätt och utseende/look. 

En helt otroligt vacker och härlig kattdam!!

En buff från Gudrun går en inte obemärkt förbi ;) Gudrun är barnbarn till Zokker, stolt mamma till Grace och mormor till Tyra.

GRACE

S*Maffialigan's Grace

Född 2019-03-16

Svart

Mor: Ch. S*Maffialigan's Gudrun

Far: S*Löddeskogen's Denver

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Grace visade redan som liten att hon är en väldigt mjuk och snäll katt. Sedan visades det sig att hon mer och mer får sin look efter sin mamma Gudrun. Hon är en fantastisk duktig mamma och vi har turen att ha dottern Tyra kvar efter henne.

NINNI

S*Preciousblue´s Yanine

Född 2020-10-18

Svart

Mor: IC S*PreciousBlue's Silver Moon

Far: (N)Skincurls Indigo

DNA-test normal


Det var Sivan som skulle hämtas men i kontakten med gammelmatte Helena så fanns det en svart superfin tjej som hade det där man brukar kalla "det". Och när vi träffade Yanine som vi redan innan hade gett smeknamnet Ninni så var det ingen tvekan att hon skulle få följa med oss och halvssyster Sivan hem! En fantastisk kisse! Ninni har nu blivit mamma till en busig tjej Youhanna :)

ICA

S*Coltish Icona

Född 2020-10-29

Svarttabby

Mor: (S)PreciousBlue's Zalmiakki

Far: Eternal flame of Tree Hill

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Icona "Ica" är en otroligt pratig och social katt. Blev så glad när jag fick denna fina möjlighet av Mona och Anders att få Icona till vår liga! Hennes stiliga pappa såg jag som ung och hoppades att någon gång få ta hand om en avkomma efter honom. Detta är en tjej som kramas, pratar och gärna sätter sig på axeln.

SIVAN

S*Precious Blue's Chosovi

Född 2020-10-28

Blåsmoke-vit

Mor: (N)Endless HaydeeMinouge

Far: (N)Skincurls Indigo

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Sivan var minst och busigast av sina syskon hemma hos gammel matte Helena. Full fart är det även idag. Detta är en tjej som verkligen är som en förväxt kattunge. Hon har alltid något på gång, är väldigt nyfiken och är inte rädd för dammsugaren eller gräsklipparen. Vi hoppas att hon kanske kan bli mamma under 2022.

TYRA

S*Maffialigan's Tyra

Född 2021-03-05

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: Maffialigan's Grace

Far: Chance Oxymoron


Denna lilla kattfröken kunde vi inte låta flytta då hon har så mycket efter sin mormor Gudrun och mormors farmor Zokker. Samtidigt är är hon efter mysiga och fina föräldrar Charlie och Grace samt är morfar Denver. Mormors far är Jon Snow. Så det finns många fina förfäder i flera led! Tyra är en väldigt glad och supersnäll tjej som vi hoppas mycket på för framtiden.