DENVER

S*Löddeskogen's Denver

Född 2017-11-11

Bruntigré

Mor: IDP*Bluesrags Philippa

Far: S*Löddeskogen's Matai Shang

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Hämtade en liten kille från Karin i Skåne och redan på tåget visade han vilken mysig kisse han är! Idag är han en stor tung matglad social kurrmaskin! Här är killen som älskar att hoppa upp på ryggen och vara nära och med, tex när man ska skotta snö. Han visar verkligen att han tycker om folk och mat! En katt som kan kurra samtidigt som han äter så det hörs långa vägar. Pappa till vår Grace. Morfar till Märta.

CHARLIE

Chance Oxymoron

Född 2019-02-18

Rödtickad-bicolour

Mor: CH Harley Quinn Seventy Oxymoron

Far: CH M'Lorenso Medici Oxymoron

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Charlie kom till oss lite av en "slump" men vilken lycka! En toppenfin och snäll kille som knappt jagar en fluga. Men han har stora tassar att tjuvfiska med ;) Han är lite som "Tjuren Ferdinand" gillar att lukta på saker och tar det mesta med lite ro. En riktig tjejtjusare är han och har nu blivit pappa till fina avkommor. Vi har döttrarna Youhanna och Märta efter honom som vi hoppas ärver mycket av Charlies sätt. Medan vi utvärderar hans döttrar har Charlie det lite lyxigt hos "fodervärd" inom familjen. Han har ett stort intresse och det är att titta på älgvandringen på TV och tigga gott i köket ;)

Supreme Champion

JW, DSM,DVM

S*Maffialigan's Zokker

ZOKKER

Född 2010-05-19

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: S*Maffialigan's Zokka

Far: GIC Coonattack Sloppy Joe Jackson

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Världens snällaste och finaste katt. Är vän med alla, både två- och fyrbenta. En trogen och go katt. Hon har även varit en av Sveriges vinstrikaste Maine Coon katter i Sverak och har verkligen visat framtassarna på kattutställningar. Både individuellt, som avelshona genom fina avkommor och i uppfödarklass och blivit Årets Katt. Men det är inte det som betyder något utan det är hur hon är som personlighet. Vilken tur att vi har barnbarnet Gudrun, barnbarnsbarnet Grace och hennes dotter Märta. Vi hoppas att dessa fina ättlingar för Zokkers egenskaper vidare.

GUDRUN

CH S*Maffialigan's Gudrun

Född 2015-10-28

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: Selene Alara *PL

Far: CH S*Maffialigan's Jon Snow

HCM-scannad utan anmärkning 

DNA-test normal


Gudrun föddes det år när stormen Helga härjade. Så syskonen fick heta Helga och Gorm. Vad kan man säga om Gudrun mer än att hon tagit mig och MÅNGA med storm, med sin storlek, sitt sätt och utseende/look. 

En helt otroligt vacker och härlig kattdam!!

En buff från Gudrun går en inte obemärkt förbi ;) Gudrun är barnbarn till Zokker, stolt mamma till Grace och mormor till Märta.

GRACE

S*Maffialigan's Grace

Född 2019-03-16

Svart

Mor: Ch. S*Maffialigan's Gudrun

Far: S*Löddeskogen's Denver

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Grace visade redan som liten att hon är en väldigt mjuk och snäll katt. Sedan visades det sig att hon mer och mer får sin look efter sin mamma Gudrun. Hon är en fantastisk duktig mamma och vi har turen att ha dottern Märta kvar efter henne.

ICA

S*Coltish Icona

Född 2020-10-29

Svarttabby

Mor: Eternal flame of Tree Hill

Far: (S)PreciousBlue's Zalmiakki

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Icona "Ica" är en otroligt pratig och social katt. Blev så glad när jag fick denna fina möjlighet av Mona och Anders att få Icona till vår liga! Hennes stiliga pappa såg jag som ung och hoppades att någon gång få ta hand om en avkomma efter honom. Detta är en tjej som kramas, pratar och gärna sätter sig på axeln.

Ica har nu blivit mamma för första gången tillsammans med Denver till sju busungar :)

JUNIORLIGAN