GUDRUN

CH S*Maffialigan's Gudrun

Född 2015-10-28

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: Selene Alara *PL

Far: CH S*Maffialigan's Jon Snow

HCM-scannad utan anmärkning 

DNA-test normal


Gudrun föddes det år när stormen Helga härjade. Så syskonen fick heta Helga och Gorm. Vad kan man säga om Gudrun mer än att hon tagit mig och MÅNGA med storm, med sin storlek, sitt sätt och utseende/look. 

En helt otroligt vacker och härlig kattdam!!

En buff från Gudrun går en inte obemärkt förbi ;) Gudrun är barnbarn till Zokker, stolt mamma till Grace och mormor till Märta.

GRACE

CH S*Maffialigan's Grace

Född 2019-03-16

Svart

Mor: Ch. S*Maffialigan's Gudrun

Far: S*Löddeskogen's Denver

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Grace visade redan som liten att hon är en väldigt mjuk och snäll katt. Sedan visades det sig att hon mer och mer får sin look efter sin mamma Gudrun. Hon är en fantastisk duktig mamma och vi har turen att ha dottern Märta kvar efter henne.

MÄRTA

S*Maffialigan's Märta

Född 2021-11-24

Svartsköldpaddtickad

Mor: Ch. S*Maffialigan's Grace

Far: Chance Oxymoron

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Märta är en fin mix av mamma Grace och pappa Charlie. Är en vacker, mjuk och snäll katt och är lite finurlig i sitt sätt. Märta har även ställts ut och visade framtassarna. Hon blev Nominerad tillsammans med sin mamma Grace till Best In Show :).

STINA

S*Maffialigan's Stina

Född 2022-02-11

Svart(brun)tabby

Mor: SE*Coltish Icona

Far: S*Löddeskogen´s Denver

HCM-scannas i mars 2023

DNA-test normal


Stina valde själv ;) att få vara kvar i ligan. När familjer kom för att hälsa på henne och hennes syskon så valde Stina att sätta sig i mitt knä och var inte alls intresserad av att tävla om uppmärksamheten. Stina var även först med att "rymma" från kattungehagen och komma så fint upp i soffan och knät om kvällarna eller för att få en liten egen tid med mamma-katt Ica. Är så glad att Stina valde att bli kvar! Hon är helt fantastiskt go. En spinnande kurrmaskin som gärna sitter på axlarna och tycker om att vara i famnen eller i ens knä även om det inte alltid är ett lämpligt tillfälle :). Stina ställdes ut som liten kattunge och charmade både domare och domarelev med sitt sätt. Stina har ärvt mycket av sin mor Ica och ännu mer egenheter efter sin far Denver i sitt sätt att vara. Det är vi extra glada för eftersom pappa Denver nu lever i lyx som en go kastrerad sällskapskisse.

JONNA

S*Maffialigan's Jonna

Född 2023-02-11

Svart(brun)tigré

Mor: SE*Coltish Icona

Far: S*Rumpkullan's Zap

HCM-scannas i mars 2024

DNA-test kommer att ske inom kort.

Föräldrarnas tester utan anmärkning


Jonna föddes i en kull av tre riktigt stora och kraftiga charmtroll efter Ica och Zap. Två killar och en tjej. En otroligt social, go och välväxt trio.De var Zaps första avkommor. Mamma Ica har haft en kull tidigare året innan. Även de födda 11/2 där Stina blev kvar. Det var lite för svårt att stå emot att behålla en av dessa även detta år.... Så Jonna är kvar i ligan för fortsatt utvärdering. En riktigt spännande och go tjej :)

ICA

S*Coltish Icona

Född 2020-10-29

Svarttabby

Mor: Eternal flame of Tree Hill

Far: (S)PreciousBlue's Zalmiakki

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Icona "Ica" är en otroligt pratig och social katt. Blev så glad när jag fick denna fina möjlighet av Mona och Anders att få Icona till vår liga! Hennes stiliga pappa såg jag som ung och hoppades att någon gång få ta hand om en avkomma efter honom. Detta är en tjej som kramas, pratar och gärna sätter sig på axeln. Ica har blivit mamma en gång och vi har den självutvalda lilla Stina kvar för utvärdering.

ZAPPEN

S*Rumpkullan´s Zap

Född 2021-02-14

Svarttigré-bicolour

Mor: S*Rumpkullan's Thora

Far: Firedevils Tassamo

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Faktiskt är det även lite av en "slump" att det var just lille Zap som tassade in i ligan med fart och fläkt. En väldigt glad, aktiv och social kille. Slänger sig med magen upp för att få kel och uppmärksamhet. Ligan verkade fatta tycke direkt för denna glada kille och han passar in och trivs i flocken. Han växer och frodas! Han är inte så liten längre ;) Tackar hans uppfödare Carina som rekommenderade mig denna härliga kattkille efter lite ändrade planer.
Vi ser med spänning inför hans framtida utveckling och ev. pappa-karriär under 2023.