Galleri på Maffialigare

CHARLIE

Chance Oxymoron

Född 2019-02-18

Rödtickad-bicolour

Mor: CH Harley Quinn Seventy Oxymoron

Far: CH M'Lorenso Medici Oxymoron

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Charlie kom till oss lite av en "slump" men vilken lycka! En toppenfin och snäll kille som knappt jagar en fluga. Men han har stora tassar att tjuvfiska med ;) Han är lite som "Tjuren Ferdinand" gillar att lukta på saker och tar det mesta med lite ro. En riktig tjejtjusare är han och har nu blivit pappa till fina avkommor. Vi har dottern Märta efter honom som vi hoppas ärver mycket av Charlies fina sätt. 

Charlie är nu kastrerad och har turen att få bo tillsammans med sin dotter Youhanna och hennes familj. Charlie har blivit pappa en sista gång till fem busungar med Ica, se under fliken kattungar. De är födda 2023-10-26. 


ZOKKER

Saknad och aldrig glömd

Supreme Champion

JW, DSM,DVM

S*Maffialigan's Zokker

Född 2010-05-19

Svartsköldpaddstabby-vit

Mor: S*Maffialigan's Zokka

Far: GIC Coonattack Sloppy Joe Jackson

HCM-scannad utan anmärkning

DNA-test normal


Världens snällaste och finaste katt. Är vän med alla, både två- och fyrbenta. En trogen och go katt. Hon har även varit en av Sveriges vinstrikaste Maine Coon katter i Sverak och har verkligen visat framtassarna på kattutställningar. Både individuellt, som avelshona genom fina avkommor och i uppfödarklass och blivit Årets Katt. Men det är inte det som betyder något utan det är hur hon är som personlighet. Vilken tur att vi har barnbarnet Gudrun, barnbarnsbarnet Grace och hennes dotter Märta. Vi hoppas att dessa fina ättlingar för Zokkers egenskaper vidare.

Tyvärr förlorade vi fina Zokker i november 2023. Kommer alltid finnas kvar i mångas minne. En helt fantastisk katt!!! Så saknad.