Supreme Champion
Junior Winner
Distinguisched Variety Merit
Distinguisched Show Merit
 S
*Maffialigan's Zokker Zity

MCO  f 09 22
Född 10-05-19


Juni 2013

Efter/From
Far/Sire: GIC Coonattack Sloppy Joe Jackson och/and Mor/Dam: Maffialigan's Zokka
HCM 1 o 2 DNA-test nov 2010 UA N/N HCM screening april 2011 & nov 2013 NORMAL
HD x-ray may 2011 1/borderline

Årets klubbkatt i The Maine Club 2010 & 2011
Årets ungdjur & vuxen i Maine Coon Katten 2010 & 2011
Årets BIV kat. II gr. 2 i SVERAK 2010
Årets Katt 2011 kat. II SVERAK 2011
Årets Avelshona kat. II SVERAK 2013

 
For more fantastic showresults look at the page "Resultat"

Maffialigan´s Zokker Zity kallas till vardags för Zokker.
 Hon är ur Zokkas första och enda kull, är söt som socker med vita sockor;). Hon är ett fint resultat av ett bra samarbete mellan mig, Zokkas ägare (familjen Linnér) och Jacksons ägare (Stortassen's Katteri). Som tur var blev det tre kattungar, en till varje "intressent" i denna kombination. Zokker var den lite blyge i kullen och den enda med vita tassar. Så tillslut fann alla sina favoriter i denna kombination och det blev Zokker som blev kvar hos oss. Hon har visat framtassarna med goda resultat på utställningar. Vad sägs om att som liten vara en röst från SW 2010 i Norge likt mamma Zokka SW 2009 i Sverige. BIS-ungdjur och BIS-kull har det blivit precis som mamma med sina kullsyskon, där ibland moster Zuki.
Helt otroligt vad Zokker har klarat av när det gäller alla resor och äventyr i samband med alla utställningar hon har varit på och nästan alltid varit i Best In Show finalerna med allt vad det innebär. Flera BIS, BIV, NOM och även BIR har damen vunnit som vuxen.
Hon blev Supreme Champion 2013 och blev även nominerad för BIS på Scandinavian Winner 2013 och representerade den svenska Maine'en på Word Winner 2013 med bravur. Hennes barn har också visat fina resultat på utställning och tack vare det har Zokker även blivit BIS avelshona. Vi lever inte med eller för hennes prispokaler utan med den härliga katten Zokker! Men vi är hedrade över hennes utmärkelser och otroligt stolta och glada att fler än vi uppskattar Zokker för hennes skönhet, men mest just för den personlighet Zokker ör! Zokker är väldigt speciell till sitt sätt, mjuk och behaglig att vara med. Vad ska man mer säga om Zokker, möjligen hon är en dröm som blev sann. Efter flera år av avelsarbete och flera generationer av härliga katter som vi har haft glädjen av att känna på mammas sida så känns det extra roligt att just denna fröken kunde dyka upp som summan av dem alla :) Ligan känner sig mäkta stolt över Zokker som tar det hela med ro.


Zokker mars 2011

Zokker okt 2010


Zokker sep 2010


Zokker aug 2010


Zokker ca 13 veckor


Zokker i pausläge ca 8 veckor


Zokker med systrar ca 6/7 veckor


Zokker med systrar ca 3 veckor


Zokker ca 3 veckor


Zokker ca 1,5 vecka
 

 


Copyright © Maffialigan